Att styra dagligvarubranschens varuflöden - 7 november

Dagligvaruhandelns logistikkedja är komplex och enskilda beslut kan få konsekvenser i andra delar av kedjan, vilka ibland är svåra att förutspå. Vi vet alla att vi måste jobba tillsammans för att skapa en bra kedja som helhet och för att lyckas med detta krävs förståelse för de olika delarna i kedjan – hela vägen från producent till butikshylla.

Målet med kursen är att ge dagligvaruhandelns alla logistikmedarbetare en förståelse för hur logistikflöden fungerar och styrs i dagligvaruhandeln från producent till butikshylla. Några områden som kursen berör är bland annat:

  • Beroendet och dynamiken mellan olika aktörer i logistikflödet
  • Lagerstyrning
  • Logistikutmaningar i samband med kampanjer och produktlanseringar

Kursen riktar sig till medarbetare som jobbar med operativ logistikplanering i dagligvaruhandeln hos såväl leverantörer som detaljister. Kursen är en endagskurs där deltagare från olika företag kommer blandas för att på så sätt skapa bättre förståelse för varandras verksamheter och utmaningar. I kursen varvas spel med lättare teorigenomgångar och diskussioner, där förutom lärarna också representanter från producent- och detaljistledet medverkar.

Kursledare är Erik Sandberg, verksam vid avdelningen för Logistik- och Kvalitetsavdelningen på Linköpings universitet. Medverkar gör också Andreas Aspsäter, Chef Varuflöde, Coop Sverige, samt Gunilla Engblom, Customer Service and Logistic Manager Nordic, Mondelez.

När: Torsdagen den 7 november, kl 9-17

Plats: Coops lokaler, Englundavägen 4, Solna.

Kostnad: 2300 SEK ex moms/per deltagare inklusive lunch

Anmälan är bindande. 

Kursen genomförs om det blir minst 18 anmälda. 

Kursen genomförs i samarbete mellan DLF (Dagligvaruleverantörers Förbund), Svensk Dagligvaruhandel och Spetsa AB. 

Kontakt för mer information: Kristoffer Widén (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Håvard Jörgensen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Problem vid anmälan, kontakta: Hanna Falk, Spetsa, tel 013-28 89 52, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen!

Detaljer

Startar 2019-11-07 9:00
Slutar 2019-11-07 17:00
Anmälan öppnar 2019-10-07 10:00
Max antal 22
Platser kvar 0
Pris exkl moms 2 300 SEK
2 300 SEK
Vi tar inte längre emot bokningar för denna kurs.
Edit & Björnen / Keylab AB