Att styra dagligvaruhandelns varuflöde - Från producent till butikshylla, 28 mars i Stockholm

Dagligvaruhandelns logistikkedja är komplex och enskilda beslut kan få konsekvenser i andra delar av kedjan, vilka ibland är svåra att förutspå. Vi vet alla att vi måste jobba tillsammans för att skapa en bra kedja som helhet och för att lyckas med detta krävs förståelse för de olika delarna i kedjan – hela vägen från producent till butikshylla.

Målet med kursen är att ge dagligvaruhandelns alla logistikmedarbetare en förståelse för hur logistikflöden fungerar och styrs i dagligvaruhandeln från producent till butikshylla. Några områden som kursen berör är bland annat:

  • Beroendet och dynamiken mellan olika aktörer i logistikflödet
  • Lagerstyrning
  • Logistikutmaningar i samband med kampanjer och produktlanseringar

Kursen riktar sig till medarbetare som jobbar med operativ logistikplanering i dagligvaruhandeln hos såväl leverantörer som detaljister. Kursen är en endagskurs där deltagare från olika företag kommer blandas för att på så sätt skapa bättre förståelse för varandras verksamheter och utmaningar. I kursen varvas spel med lättare teorigenomgångar och diskussioner, där förutom lärarna också representanter från producent- och detaljistledet medverkar.

Kursledare är Erik Sandberg, verksam vid avdelningen för Logistik- och Kvalitetsavdelningen på Linköpings universitet. Medverkar gör också Kristoffer Widén, Chef Replenishment ICA, samt Håvard Jörgensen, Supply Chain chef Coca-Cola European Partners.

När: Torsdagen den 28 mars, kl 9-17

Plats: Axfood, Norra Stationsgatan 80 C, Stockholm.

Kostnad: 2100 SEK ex moms/per deltagare inklusive lunch

Anmälan är bindande. 

Kursen genomförs om det blir minst 16 anmälda. 

Kursen genomförs i samarbete mellan DLF (Dagligvaruleverantörers Förbund), Svensk Dagligvaruhandel och Spetsa AB. 

Kontakt för mer information: Kristoffer Widén (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Håvard Jörgensen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Problem vid anmälan, kontakta: Josefin Enoksson, Spetsa, tel 013-28 89 52, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Är anmälan fulltecknad, skriv gärna upp dig på länken nedan så återkommer vi med mer information om när nästa kurstillfälle är.

http://spetsa.se/kurser/intresseanmaelan-att-styra-dagligvaruhandelns-varufloede-fran-producent-till-butikshylla

Varmt välkommen!

Detaljer

Startar 2019-03-28 9:00
Slutar 2019-03-28 17:00
Anmälan öppnar 2018-12-14 10:00
Max antal 20
Platser kvar 0
Pris exkl moms 2 100 SEK
2 100 SEK
Vi tar inte längre emot bokningar för denna kurs.
Edit & Björnen / Keylab AB