Att styra dagligvaruhandelns varuflöde - Från producent till butikshylla, 24 september i Solna

Dagligvaruhandelns logistikkedja är komplex och enskilda beslut kan få konsekvenser i andra delar av kedjan, vilka ibland är svåra att förutspå. Vi vet alla att vi måste jobba tillsammans för att skapa en bra kedja som helhet och för att lyckas med detta krävs förståelse för de olika delarna i kedjan – hela vägen från producent till butikshylla.

Målet med kursen är att ge dagligvaruhandelns alla logistikmedarbetare en förståelse för hur logistikflöden fungerar och styrs i dagligvaruhandeln från producent till butikshylla. Några områden som kursen berör är bland annat:

  • Beroendet och dynamiken mellan olika aktörer i logistikflödet
  • Lagerstyrning
  • Logistikutmaningar i samband med kampanjer och produktlanseringar

Kursen riktar sig till medarbetare som jobbar med operativ logistikplanering i dagligvaruhandeln hos såväl leverantörer som detaljister. Kursen är en endagskurs där deltagare från olika företag kommer blandas för att på så sätt skapa bättre förståelse för varandras verksamheter och utmaningar. I kursen varvas spel med lättare teorigenomgångar och diskussioner, där förutom lärarna också representanter från producent- och detaljistledet medverkar.

Kursledare är Björn Oskarsson, verksam vid avdelningen för Logistik- och Kvalitetsavdelningen på Linköpings universitet. Medverkar gör också Kristoffer Widén, Chef Replenishment ICA, samt Håvard Jörgensen, Supply Chain chef Coca-Cola European Partners.

När: Måndag den 24 september, kl 9-17

Plats: ICA:s lokaler, Svetsarvägen 16, Solna

Kostnad: 2000 SEK ex moms/per deltagare

Anmälan är bindande. 

Kursen genomförs om det blir minst 16 anmälda. 

Kursen genomförs i samarbete mellan DLF (Dagligvaruleverantörernas Förbund), Svensk Dagligvaruhandel och Spetsa AB. 

Kontakt för mer information: Kristoffer Widén (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Håvard Jörgensen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Problem vid anmälan, kontakta: David Otterborg, Spetsa, tel 013-282845, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Varmt välkommen!

Detaljer

Startar 2018-09-24 9:00
Slutar 2018-09-24 17:00
Anmälan öppnar 2018-06-11 10:00
Max antal 21
Platser kvar 0
Pris exkl moms 2 000 SEK
2 000 SEK
Vi tar inte längre emot bokningar för denna kurs.
Edit & Björnen / Keylab AB