Elin Karlsson

Bedömning av arbetsförmåga

Arbetsterapeut med en masterexamen som har arbetat med bland annat undervisning på Linköpings universitet samt inom vuxenpsykiatri. Är just nu doktorand i arbetslivsinriktad rehabilitering vid institutionen för medicin och hälsa (IMH) vid Linköpings universitet och arbetar utöver detta med vidareutveckling av AWP-FK.

Inriktning på uppdrag
Observation i aktivitet är ett viktigt komplement till intervjuer vid bedömning av klienters arbetsförmåga. En rättssäker och tillförlitlig bedömning ökar chanserna för att rätt interventioner sätts in i rätt tid. Vilket i sin tur kan påverka klienters möjlighet att återgå i arbete eller annan sysselsättning.

Erbjudande:

  • Endagskurs i bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance (AWP) och Assessment of Work Characteristics (AWC) för att på ett strukturerat sätt kunna bedöma klienters färdigheter i en arbetsuppgift samt för att kunna bedöma de krav som uppgiften ställer på klienten. Teori och praktisk tillämpning ingår i kursen.
  • Endagskurs i Assessment of Work Performance (AWP-FK), den specifika tillämpning av AWP som används exempelvis vid försäkringsmedicinska utredningar men som också passar dig som vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning. Teori och praktisk tillämpning ingår i kursen.

 

Tillbaka

Taggar: Arbetseterapi

Är du nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss redan idag!

Om du har kunskap som du vill dela med dig av eller om du behöver hjälp i ett av dina uppdrag.Fyll i spamskyddskoden:
Spamskydd

Om Spetsa

Spetsa är din engagerade part när du önskar spetskompetens eller inspiration från forskare och lärare vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 7, 583 30 Linköping
liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB