Eva Kätting

Utomhuspedagog, integrationsarbete, svenska och svenska som 2:a språk

Är lärare i svenska och svenska som andraspråk, med erfarenhet av integrationsarbete med utomhuspedagogiska metoder.

Masterutbildning i utomhuspedagogik och lång erfarenhet av undervisning på skolans olika stadier, från de tidiga åldrarna till gymnasieskolan

Inriktning och uppdrag
I skolan i dag finns stora utmaningar. Bristande koncentration, stress och elever som hellre sitter inne och spelar spel än går ut på rasterna är bara några av de problem lärare får brottas med i dag. Genom att använda utomhuspedagogiska metoder kan eleverna få hjälp att bearbeta information till kunskap, reducera stressen och, förhoppningsvis bli både friskare och gladare.

Erbjudande
Studiedagar och workshops i utomhuspedagogik, speciellt anpassade för beställarens behov. Inspirationsföreläsningar i kombination med praktisk tillämpning av hur man kan arbeta med språkinlärning och integration i skola, förskola och även med grupper av vuxna. Föreläsningar om utomhuspedagogikens betydelse för hälsan, lärandet och miljön.

 

Tillbaka

Taggar: Utomhuspedagogik

Är du nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss redan idag!

Om du har kunskap som du vill dela med dig av eller om du behöver hjälp i ett av dina uppdrag.Fyll i spamskyddskoden:
Spamskydd

Om Spetsa

Spetsa är din engagerade part när du önskar spetskompetens eller inspiration från forskare och lärare vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 7, 583 30 Linköping
liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB