Nicolette Lakemond

Innovationsledning, ledarskap och projektledning

Teknologie doktor och biträdande professor i Industriell organisation. Hon har en bred kompetens som forskare, lärare och föreläsare.

  • Hur arbetar du med innovationsledning på ett systematiskt sätt?
  • Hur möter din organisation utmaningarna kopplade till en ökad komplexitet och ökad grad av öppenhet i innovationsprocessen?
  • Vill du utvecklas som ledare?

Inriktning på uppdrag
Innovation har blivit allt viktigare för organisationer att vara framgångsrika i det långa loppet. Nya produkter, processer, teknik och metoder måste utvecklas kontinuerligt. Att leda innovation och produktutveckling på ett systematiskt, inom organisationer och även över organisatoriska gränser, är en viktig nyckel till framgång.

Nicolette Lakemond jobbar som lärare och forskare vid avdelningen Projekt, innovationer och entreprenörskap. Hennes forskning fokuserar på hur innovation hanteras inom organisationer och i samarbeten med olika externa parter. Hon undervisar i kurser om innovationsledning, ledarskap och projektledning. Hon har även haft ett antal uppdrag som konsult och föreläsare utanför universitetet.

Erbjudande
Nicolette kan hålla i inspirationsföreläsningar, skräddarsydd utbildning och andra typer av konsultuppdrag inom innovationsledning, ledarskap och projektledning.

Är detta intressanta område för Ditt företag?

Kontakta Spetsa för en förfrågan hur vi kan ta fram en utbildning som passar just Er organisation!

Tillbaka

Taggar: Organisation, Ledarskap, Entreprenörskap, Innovation

Är du nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss redan idag!

Om du har kunskap som du vill dela med dig av eller om du behöver hjälp i ett av dina uppdrag.Fyll i spamskyddskoden:
Spamskydd

Om Spetsa

Spetsa är din engagerade part när du önskar spetskompetens eller inspiration från forskare och lärare vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 7, 583 30 Linköping
liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB