Kommande kurser

 

Kurs i Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment of Work Performance (AWP) 26 september 2017 i Linköping - anmälan är nu öppen här nedan. 

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion till AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga. 
Kursledare: Elin Karlsson och Christin Wennersten

OBS! Ändrad lokal. Vi kommer hålla utbildningen i Spetsas lokaler, Teknikringen 10, Mjärdevi Linköping. Du som anmält dig kommer få mer information. 

 

Kursen "Bedömning av arbetsförmåga" (AWP, AWC, WRI och WEIS) äger rum 17-19 oktober i Linköping. Denna kurs är fullbokad.

Nästa 3-dagarskurs kommer att hållas i Linköping 20-22 mars 2018.
Möjligheten att anmäla sig öppnar upp v. 3 2018. Finns du med på vår kursintressentlista så får du mail med information inför detta. 

Syftet med kursen är att ge utbildning i användandet av bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance (AWP)(BAFIA), Assessment of Work Characteristics (AWC), Work Environment Impact Scale (WEIS) och Worker Role Interview (WRI). Ovanstående bedömningsinstrument används för att bedöma olika aspekter som har betydelse för klienters arbetsförmåga och de har sin teoretiska grund i Model of Human Occupation (Kielhofner, 1995, 2002, 2008). 

Kursledare: Jan Sandqvist och Elin Ekbladh

Vill du finnas med på vår kursintressentlista? 

Är du intresserad av dessa kurser kan du anmäla dig till vår kursintressentlista så att du nås av information och möjlighet till anmälan.
Maila i så fall din mailadress till: helene.nord@spetsa.se

 

 

 


 

 

Kurs

26
sep
2017

2017-09-26 8:00 am -4:30 pm
3 500SEK

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion av AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga.

 

3 500SEK 4
17
okt
2017

2017-10-17 9:00 am - 2017-10-19 3:00 pm
9 900SEK

Syftet med kursen är att ge utbildning i användandet av bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance), Assessment of Work Characteristics (AWC), Work Environment Impact Scale (WEIS) och Worker Role Interview (WRI).

9 900SEK

Om Spetsa

Spetsa identifierar, paketerar och säljer tjänster baserade på kunskap och erfarenhet vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LiU Relation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 10, 583 30 Linköping

Kåkenhus, Campus Norrköping

liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB