Kurser under 2018

1) Kursen "Bedömning av arbetsförmåga" (AWP, AWC, WRI och WEIS) med Jan Sandqvist och Elin Ekbladh, 20-22 mars 2018 i Linköping (heldagar) -
Kursen är fullbokad. Datum för nästa kurs i höst är ännu ej spikat. Håll utkik här, vi lägger ut information om det så fort det är klart. 

2) Kurs i Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment och Work Performance (AWP) 24 april 2018 i Linköping (heldag)

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion till AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsmetod Aktivitetsförmågeutredning (AFU). AWP-FK  används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK  kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga. Kursledare: Elin Karlsson och Christin Wennersten

Anmälan är öppen, se nedan

Vill du finnas med på vår kursintressentlista? 

Är du intresserad av dessa kurser kan du anmäla dig till vår kursintressentlista så att du nås av information och möjlighet till anmälan.
Maila i så fall din mailadress till: helene.nord@spetsa.se


Kurs: Bedömning av arbetsförmåga 20-22 mars 2018

Syftet med kursen är att ge utbildning i användandet av bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance (AWP)(BAFIA), Assessment of Work Characteristics (AWC), Work Environment Impact Scale (WEIS) och Worker Role Interview (WRI). Ovanstående bedömningsinstrument används för att bedöma olika aspekter som har betydelse för klienters arbetsförmåga och de har sin teoretiska grund i Model of Human Occupation (Kielhofner, 1995, 2002, 2008).

Program

  • Genomgång av bedömningsinstrumenten och deras användningsområden, teoretisk förankring samt forskning som bedrivs kring bedömningsinstrumenten.
  • Tillämpning av i bedömningsinstrumenten, skattningar av inspelade observationer/intervjuer samt uppföljningar med diskussioner.

Tid och plats

20-22 mars  2018, Elite Hotell, Linköping (mer information längre ner).
Heldagar.

Kursavgift

9 900 kr exkl moms

För företag faktureras i anslutning till avslutad kurs.

För privatpersoner faktureras före kurs.

I kursavgiften ingår

Kursmaterial, senaste versionerna av bedömningsinstrumenten,  2-års användarlicenser med fri tillgång till uppdateringar av instrumenten. Kaffe och lunch under kursdagarna.

Antal deltagare

Max 32 st.

Kursledare

Elin Ekbladh, Universitetslektor
Jan Sandqvist, Universitetslektor

Vid frågor kring kursens innehåll kontakta

Elin Ekbladh, tel 011-363182, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jan Sandqvist, tel 011-363241, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi nås säkrast via e-post.

Anmälan och praktiska frågor

Kursen administreras av Spetsa AB som är en del av Linköpings universitet. Vid frågor kring anmälan och praktiska spörsmål, kontakta Helene Nord på Spetsa på telefon 013-28 89 25 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! För att vara säker på att din anmälan har gått igenom ska du få ett bekräftelsemail direkt efter bokningen.
Om du inte får det så har du inte blivit bokad till kursen. Det kan bero på att den verksamhet där du sitter och gör din anmälan (tex ett sjukhus) kan ha en kraftfull brandvägg som inte tillåter bokningen. Rekommendation är att hitta en annan plats att göra sin bokning. 

Anmälan

Anmälan är bindande.

Kursen kommer att hållas på Elite Stora Hotellet, som ligger beläget i centrala Linköping, för karta och information se följande länk: www.elite.se/sv/storahotellet

 

Detaljer

Startar 2018-03-20 9:00
Slutar 2018-03-22 15:00
Anmälan öppnar 2018-01-17 12:00
Max antal 34
Platser kvar 0
Pris exkl moms 9 900SEK
Vi tar inte längre emot bokningar för denna kurs.
9 900SEK

Om Spetsa

Spetsa identifierar, paketerar och säljer tjänster baserade på kunskap och erfarenhet vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LiU Relation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 10, 583 30 Linköping

Kåkenhus, Campus Norrköping

liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB