Kurser under hösten 2017

Kurs i Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment of Work Performance (AWP) 26 september 2017 i Linköping - anmälan är nu öppen här nedan. 

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion till AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga.

Kursledare: Elin Karlsson och Christin Wennersten

 

Kursen "Bedömning av arbetsförmåga" (AWP, AWC, WRI och WEIS) äger rum 17-19 oktober i Linköping. 
Möjlighet att anmäla sig öppnas efter sommaren.  Håll utkik för mer information. 

 

Syftet med kursen är att ge utbildning i användandet av bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance (AWP)(BAFIA), Assessment of Work Characteristics (AWC), Work Environment Impact Scale (WEIS) och Worker Role Interview (WRI). Ovanstående bedömningsinstrument används för att bedöma olika aspekter som har betydelse för klienters arbetsförmåga och de har sin teoretiska grund i Model of Human Occupation (Kielhofner, 1995, 2002, 2008). 

Kursledare: Jan Sandqvist och Elin Ekbladh

Vill du finnas med på vår kursintressentlista? 

Är du intresserad av dessa kurser kan du anmäla dig till vår kursintressentlista så att du nås av information och möjlighet till anmälan.
Maila i så fall din mailadress till: helene.nord@spetsa.se

 

 

 


 

 

Kurs: Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment of Work Performance (AWP) 26 september 2017

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion av AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga.

Kursen äger rum den 26 september 2017 i Linköping. 

Syftet med kursen är att ge utbildning i innehåll och användning av AWP-FK och de strukturerade arbetsuppgifter som ingår i applikationen. Under kursens kommer du att få ökad kunskap om de ingående arbetsuppgifterna, exempel på hur bedömningsmiljön kan utformas samt möjlighet att träna dina färdigheter i att genomföra observation av klienter som utför de i applikationen ingående arbetsuppgifterna.

 Program:

  • Genomgång av AWP-FK och dess användningsområde, teoretisk förankring samt forskning som bedrivs kring bedömningsinstrumentet.
  • Tillämpning av AWP-FK genom skattningar av inspelade observationer samt uppföljning och diskussion.

Tid och plats

26 september 2017, Elite Stora hotellet, Linköping
Heldag kl 8.00-16.30

Kursavgift

3 500 kr exkl moms

Anmäler du dig som privatperson förfaktureras du före kursen när vi vet att vi har tillräckligt många anmälda. 

I kursavgiften ingår

Kursmaterial, 2-års användarlicens med fri tillgång till uppdateringar av bedömningsinstrumentet Assessment of Work Performance och applikationen AWP-FK samt  kaffe och lunch.

Antal deltagare

Max 30 st.

För att kursen ska genomföras behöver vi ha minst 15 anmälda. En definitiv bekräftelse mailas ut till anmälda när vi når detta antal. 

Kursledare är Elin Karlsson och Christin Wennersten, men kursinnehållet har tagits fram i samverkan med Jan Sandqvist.

Christin Wennersten  är arbetsterapeut med magisterexamen som har arbetat inom vuxenpsykiatrin, smärtrehabilitering och med försäkringsmedicinska utredningar. Har även undervisat på arbetsterapeutprogrammet på Linköpings universitet under några år. Arbetar med vidareutveckling av AWP-FK, det arbetsterapeutiska bedömningsinstrumentet som används vid bl.a. försäkringsmedicinska utredningar.

Elin Karlsson – är arbetsterapeut med masterexamen som har arbetat med såväl undervisning på Linköpings universitet som inom vuxenpsykiatri. Arbetar med vidareutveckling av AWP-FK, det arbetsterapeutiska bedömningsinstrumentet som används vid bl.a. försäkringsmedicinska utredningar.

 Jan Sandqvist som utvecklat bedömningsinstrumenten AWP och AWC arbetar som universitetslektor i arbetsterapi vid Institutionen för Samhälls- och välfärdsstudier (ISV) vid Linköpings universitet.

Anmälan och praktiska frågor

Kursen administreras av Spetsa AB som är en del av Linköpings universitet. Vid frågor kring anmälan och praktiska spörsmål, kontakta Helene Nord på Spetsa på telefon 013-28 89 25 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anmälan

Anmälan är bindande.

Kursen kommer att hållas på Elite Stora Hotellet, som ligger beläget i centrala Linköping, för karta och information se följande länk: www.elite.se/sv/storahotellet

 

Detaljer

Startar 2017-09-26 8:00
Slutar 2017-09-26 16:30
Anmälan öppnar 2017-06-08 10:00
Max antal 30
Platser kvar 22
Pris exkl moms 3 500SEK
3 500SEK 22

Om Spetsa

Spetsa identifierar, paketerar och säljer tjänster baserade på kunskap och erfarenhet vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LiU Relation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 10, 583 30 Linköping

Kåkenhus, Campus Norrköping

liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB