Kurser under 2018

Kursen "Bedömning av arbetsförmåga" (AWP, AWC, WRI och WEIS),  äger rum 20-22 mars 2018 i Linköping (heldagar)

Möjligheten att anmäla sig öppnar upp v. 3 2018. Finns du med på vår kursintressentlista så får du mail med information inför detta. 

Syftet med kursen är att ge utbildning i användandet av bedömningsinstrumenten Assessment of Work Performance (AWP), Assessment of Work Characteristics (AWC), Work Environment Impact Scale (WEIS) och Worker Role Interview (WRI). Ovanstående bedömningsinstrument används för att bedöma olika aspekter som har betydelse för klienters arbetsförmåga och de har sin teoretiska grund i Model of Human Occupation (Kielhofner, 1995, 2002, 2008). 

Kursledare: Jan Sandqvist och Elin Ekbladh
Pris: 9900 kr exkl moms

Kurs i Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment och Work Performance (AWP) 24 april 2018 i Linköping (heldag)

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion till AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK  används, förutom AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK  kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga. 

Kursledare: Elin Karlsson coh Christin Wennersten
Pris: 3500 kr exkl moms

Vill du finnas med på vår kursintressentlista? 

Är du intresserad av dessa kurser kan du anmäla dig till vår kursintressentlista så att du nås av information och möjlighet till anmälan.
Maila i så fall din mailadress till: helene.nord@spetsa.se

 

 

 

 

 


 

 

Kurs: Introduktion till AWP-FK, specifik tillämpning av Assessment of Work Performance (AWP) 26 september 2017

Kursen passar dig som vill gå en kurs i introduktion av AWP-FK, som är en applikation till bedömningsinstrumentet AWP. AWP-FK ingår idag som arbetsterapeutisk metod i Försäkringskassans nationella bedömningsverktyg (AFU). AWP-FK används, förutom vid AFU, även vid fördjupade medicinska utredningar (TMU). AWP-FK kan även med fördel användas av dig som inte arbetar med försäkringsmedicinska utredningar men vill använda strukturerade arbetsuppgifter vid bedömning av arbetsförmåga.

Kursen äger rum den 26 september 2017 i Linköping. 

Syftet med kursen är att ge utbildning i innehåll och användning av AWP-FK och de strukturerade arbetsuppgifter som ingår i applikationen. Under kursens kommer du att få ökad kunskap om de ingående arbetsuppgifterna, exempel på hur bedömningsmiljön kan utformas samt möjlighet att träna dina färdigheter i att genomföra observation av klienter som utför de i applikationen ingående arbetsuppgifterna.

 Program:

  • Genomgång av AWP-FK och dess användningsområde, teoretisk förankring samt forskning som bedrivs kring bedömningsinstrumentet.
  • Tillämpning av AWP-FK genom skattningar av inspelade observationer samt uppföljning och diskussion.

Tid och plats

26 september 2017

OBS! Lokal: Spetsa AB, Teknikringen 10, Mjärdevi i Linköping 

Heldag kl 8.30-16.30

Kursavgift

3 500 kr exkl moms

Anmäler du dig som privatperson förfaktureras du före kursen när vi vet att vi har tillräckligt många anmälda. 

I kursavgiften ingår

Kursmaterial, 2-års användarlicens med fri tillgång till uppdateringar av bedömningsinstrumentet Assessment of Work Performance och applikationen AWP-FK samt  kaffe och lunch.

Antal deltagare

Max 20 st.

Kursledare är Elin Karlsson och Christin Wennersten, men kursinnehållet har tagits fram i samverkan med Jan Sandqvist.

Christin Wennersten  är arbetsterapeut med magisterexamen som har arbetat inom vuxenpsykiatrin, smärtrehabilitering och med försäkringsmedicinska utredningar. Har även undervisat på arbetsterapeutprogrammet på Linköpings universitet under några år. Arbetar med vidareutveckling av AWP-FK, det arbetsterapeutiska bedömningsinstrumentet som används vid bl.a. försäkringsmedicinska utredningar.

Elin Karlsson – är arbetsterapeut med masterexamen som har arbetat med såväl undervisning på Linköpings universitet som inom vuxenpsykiatri. Arbetar med vidareutveckling av AWP-FK, det arbetsterapeutiska bedömningsinstrumentet som används vid bl.a. försäkringsmedicinska utredningar.

 Jan Sandqvist som utvecklat bedömningsinstrumenten AWP och AWC arbetar som universitetslektor i arbetsterapi vid Institutionen för Samhälls- och välfärdsstudier (ISV) vid Linköpings universitet.

Anmälan och praktiska frågor

Kursen administreras av Spetsa AB som är en del av Linköpings universitet. Vid frågor kring anmälan och praktiska spörsmål, kontakta Helene Nord på Spetsa på telefon 013-28 89 25 eller e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anmälan

Anmälan är bindande.

Kursen kommer att hållas i Spetsas lokaler, Teknikringen 10, Mjärdevi Linköping. 

 

Detaljer

Startar 2017-09-26 8:00
Slutar 2017-09-26 16:30
Anmälan öppnar 2017-06-08 10:00
Max antal 20
Platser kvar 4
Pris exkl moms 3 500SEK
Vi tar inte längre emot bokningar för denna kurs.
3 500SEK 4

Om Spetsa

Spetsa identifierar, paketerar och säljer tjänster baserade på kunskap och erfarenhet vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LiU Relation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 10, 583 30 Linköping

Kåkenhus, Campus Norrköping

liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB