KOM I KONTAKT MED KOMPETENSEN FRÅN LIU

Vårt erbjudande

Ta in en specialist på konsultbasis för att få nya infallsvinklar och utveckla en produkt, tjänst eller process. Genom vårt nära samarbete med LiU kan vi erbjuda spetskompetens inom flera olika områden.

Vårt tillvägagångssätt är enkelt men effektivt. Vi tror på den personliga dialogen där vi inleder med att lyssna och identifiera var era utmaningar ligger för att skräddarsy ett uppdrag utifrån era behov. Uppdragen kan därför variera men exempelvis bestå av workshops, föreläsningar, utvärdering eller följeforskning.


SKRÄDDARSYTT UTFRÅN ER VERKSAMHET

Vad kan vi göra?

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska vända sig för att få rätt hjälp. Spetsa erbjuder ett enkelt sätt att hitta rätt kompetens från universitetet för ert behov.

Vårt fokus är på det som är viktigt i er verksamhet just för tillfället, därför skräddarsys alltid våra uppdrag efter era behov. Vi ser till att koppla ihop er rätt specialist från universitetet inom det område ni önskar hjälp. De kan också hjälpa till med följeforskning till er verksamhet eller utvärdering av effekterna av era projekt.

Du kan även boka föreläsare till din verksamhet genom oss på Spetsa. Antingen för inspiration eller mer fördjupad kunskap inom ett särskilt område.

Organisation & Ekonomi

Media & Marknadsföring

Strategi & Affärsutveckling

Hälsa & Life Science

IT & Teknik

Pedagogik

ÄR DU INTRESSERAD AV HUR VI KAN HJÄLPA DIG OCH DITT FÖRETAG?

Kontakta oss