ATT GÖRA UPPDRAG VIA SPETSA

Vårt erbjudande

Spetsa finns till för att underlätta för dig som anställd vid Linköpings Universitet när du vill göra uppdrag som bisyssla. Genom Spetsa kan du få värdefulla erfarenheter till din forskning eller undervisning.

Vi kan hjälpa dig med allt från affärscoachning till avtalsfrågor, fakturering och administration. Vid upphandlingar kan Spetsa hjälpa till att utforma och skriva anbud.

Du fokuserar på ditt uppdrag – vi sköter resten!

LÅT DINA IDÉER BLI VERKLIGHET

Har du en idé?

Har du en idé som du önskar kommersialisera? Vi hjälper anställda vid LiU att prova sina idéer och sälja sin produkt eller tjänst. Även om du inte vill starta företag så kan du få ut din idé på marknaden.

Vi hjälper dig med affärmodellering och marknadsanalys. När du vet vad du vill sälja kan vi också hjälpa dig med säljarbetet. Om du inte vill driva ett företag kan försäljning ske via Spetsa, antingen fakturerar du sedan oss eller så betalar ut ersättningen till dig i form av lön.

Ibland kan försäljning vara ett snabbare sätt att nå ut med kunskap till de som verkligen behöver den. Därför vill vi finnas där som en hjälp i detta.

MÖJLIGHET TILL SPÄNNANDE ERFARENHET

Bisyssla

Du som är anställd på Linköpings universitet kan göra uppdrag vid sidan av din ordinarie anställning i form av bisyssla. Bisysslan behöver vara godkänd av din chef och prefekt. Bisysslan får inte vara förtroendeskadlig, konkurrerande eller arbetshindrande.

Mer om LiUs riktlinjer för bisyssla kan du läsa här

Vi på Spetsa hjälper dig gärna om du har frågor om bisyssla. De uppdrag som du gör via oss ser vi också till uppfyller universitetets riktlinjer.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Kontakta oss