INTERNATIONELLA CIVILEKONOMPROGRAMMET – SPANSKA

Karolina Bergman

Utbildning:
Internationella Civilekonomprogrammet – Spanska

Varför har du valt att göra uppdrag för Unitalent?
Jag ville ha ett roligt och relevant extrajobb bredvid studierna och Unitalent har ett flexibelt upplägg så att jag kunde ta på mig fler eller större uppdrag när jag hade tid och minska när det var mycket i skolan till exempel inför tentor.

Vad har du haft för uppdrag?
Jag har jobbat som Digital Marknadsföringskonsult och mina uppdrag handlade främst om att hjälpa företag med sökmotorsoptimering och sökmotorsmarknadsföring. Det involverade en del samarbete med kund och ibland med andra konsulter. Jag har också gjort fotograferingsjobb då jag tog produktbilder till hemsidor och sociala medier.

Vilka erfarenheter tar du med dig från uppdrag du gjort?
Jag fick praktisk erfarenhet av det jag hade läst och idéer om vad jag vill göra när jag blev klar med min utbildning. Det var nyttigt att testa på konsultlivet; bemöta kunder, planera upplägg av uppdrag och genomföra dem.

Skulle du rekommendera andra studenter att arbeta vid sidan av sina studier?
Absolut! Flexibelt, lärorikt och roligt jobb som konsult!